Nieuws/Blog

Forty Two, het Tomorrowland voor ondernemers: meer dan een ferme stunt!

Blijf up-to-date

Op vrijdag 19 oktober gingen omstreeks 8u07 bij zonsopgang de deuren open van ‘Forty Two’, het eerste 24u congresfestival ter wereld. Toen Rik Verbeemen, gids in groei bij Cynex, ons een aantal maanden geleden tijdens één van onze meetings een tipje van de sluier lichtte over wat ze in petto hadden voor dit unieke event, waren we meteen getriggerd en spraken we met plezier ons netwerk aan om mee deel te nemen. Wat beloofde een etmaal vol inspirerende sessies en ontmoetingen te worden, werd veel meer dan dat.

“Onze verwachtingen werder ruimschoots overtroffen: Cynex is er in geslaagd om de denkwereld van ondernemers zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te verruimen. Ze mogen fier zijn op het community-gevoel dat ze gedurende 24u wisten neer te zetten. Ze hebben ons ondergedompeld in een warm bad met gelijkgestemden en het was mooi om te beleven hoe iedereen bereid was om ervaringen en contacten te delen, want net dat zorgt voor interessante kruisbestuivingen. We hebben zelf ook heel wat oude bekenden terug gezien en ik heb er vertrouwen in dat deze gedeelde experience een voedingsbodem vormt voor toekomstige partnerships!”, aldus Tommy De Wit, Operations Manager bij Userfull.

Kon je er deze keer niet bij zijn, maar wil je dergelijke event voortaan niet meer missen? Stuur ons dan een mailtje via info@userfull.be zodat we je mee kunnen opnemen in onze event-poule.

e-book_userfull
E-BOOK

Bescherm je bedrijf tegen cyberaanvallen

Zorg ervoor dat jouw bedrijf niet ten prooi valt aan cybercriminaliteit en breng jouw IT security naar nieuwe hoogtes. Download ons E-Book en ontdek welke verbeteringen jouw organisatie vandaag nog kan ondernemen. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top