Microsoft Dynamics CRM bij Var

Oorspronkelijke situatie

Als mediaregie staat Var tussen de mediabureaus en de openbare omroep en beheert het de reclameruimte op VRT–radio en –televisie. Om een overzicht te krijgen van de complexe relaties tussen de verschillende mediabureaus en hun klanten had Var nood aan een gebruiksvriendelijk CRM-systeem.

Sinds 2002 beschikten de medewerkers van Var over een op maat gemaakt CRM-systeem. Het programma bood de nodige ondersteuning om efficiënt relaties te beheren. In de loop van de jaren ontstonden er echter nieuwe vereisten waartegen het zelf ontworpen systeem niet was opgewassen. Microsoft Dynamics CRM kon hier wel op antwoorden.

vrt

“Dynamics CRM biedt ons de functionaliteiten die we zochten. Userfull heeft de software volledig aangepast in nauwe samenwerking met Var. Voor elke vraag of functionaliteit die we nodig hadden, werd er een oplossing gevonden, ook wanneer deze niet voor de hand lag.”

Vanessa Sanctorum, Business Analysis Manager VAR

wim2

Oplossing

De installatie van Dynamics CRM bij Var is uniek omdat Userfull ervoor zorgde dat het CRM-systeem in verbinding staat met externe systemen. Zo worden gegevens en bestanden uit het eigen ERP-systeem beschikbaar binnen CRM. Ook de mediadatabank en de contactinformatiedatabank van externe leveranciers zijn gekoppeld aan het CRM-systeem. Van bij de aanvang van het project werd er gezorgd voor een goede communicatie tussen Userfull en Var. Zo bleven beide partijen op elk moment op de hoogte van de status van het project en van de mijlpalen die nog bereikt moesten worden om het project succesvol af te ronden.

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top