Cybersecurity

Toegenomen digitale activiteit roept vragen over cybersecurity op

Je bedrijf valt of staat met goede beveiliging. Dat is niet overdreven. Een bedrijf kan niet goed functioneren als de medewerkers geen verantwoordelijkheid nemen voor hun apparaten en gegevens. Natuurlijk ligt niet alle verantwoordelijkheid bij de medewerkers. Bedrijven in alle soorten en maten moeten robuuste cybersecuritysoftware installeren.

Veel bedrijven hebben dat echter nog niet gedaan omdat ze vinden dat hun huidige IT-infrastructuur al te tijdrovend is. Andere bedrijven weten niet precies wat ze nodig hebben en welke kosten daaraan verbonden zijn. Of ze vinden hun huidige oplossingen goed genoeg omdat ze daarmee de urgentste problemen kunnen oplossen.

Zonder de juiste beveiligingsmaatregelen zijn bedrijven kwetsbaar voor allerlei soorten aanvallen van hackers. Phishing is nog maar het topje van de ijsberg!

Hackers passen hun tactieken voortdurend aan dus het loont om ze een stap voor te blijven. Daarom heb je naast de juiste cybersecuritysoftware ook een betrouwbare beveiligingspartner nodig voor je bedrijf.

Userfull als beveiligingspartner

Als Microsoft Gold/Silver-partner en experts in IT op maat zorgen we ervoor dat je altijd beschikt over de nieuwste innovaties en best practices. Dan staat niets je in de weg om je bedrijfsdoelen te bereiken.

Blijf up-to-date

Benieuwd hoe Userfull op de hoogte blijft van de nieuwste innovaties en trends? Ontdek onze geplande UF Academy workshops of webinars en groei met ons mee.

Security

Bescherm je tegen cyberaanvallen

Ben jij op zoek naar een partner die met je meedenkt op het vlak van cybersecurity? Of wil je meer weten over de voordelen van een goede beveiliging? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen met jou hoe we je organisatie nog veiliger kunnen maken. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top