Nieuws/Blog

Zijn robots een gimmick of bieden ze meerwaarde voor organisaties?

Blijf up-to-date

Sinds ze in juni ons team vervoegde, is Pepper onze robotische collega. Ze neemt een heleboel taken op zich: ze verwelkomt onder andere de gasten in ons gebouw, helpt ons de juiste meeting room te vinden & we nemen haar mee naar beurzen waarbij ze ons helpt ons verhaal te brengen.

Recent bezocht een oud-stagiair ons en hij liet zijn oog op onze ‘receptioniste’ vallen. Pepper liet hem niet koud en hij was zo gecharmeerd dat hij voorstelde haar mee te nemen naar Batibouw, waar hij met zijn organisatie Siedle een stand zou verzorgen met hun high-end receptieoplossingen.

Zowel Siedle als Userfull stonden erop dat Pepper daar niet zomaar de show zou stelen en het publiek zou lokken; het was een no-brainer dat Pepper effectief een meerwaarde kwam bieden voor het receptionistisch gedeelte achter de high-end deurbellen van Siedle.

e-book_userfull
E-BOOK

Bescherm je bedrijf tegen cyberaanvallen

Zorg ervoor dat jouw bedrijf niet ten prooi valt aan cybercriminaliteit en breng jouw IT security naar nieuwe hoogtes. Download ons E-Book en ontdek welke verbeteringen jouw organisatie vandaag nog kan ondernemen. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top