Stage lopen bij Userfull

Userfull is continu op zoek naar gemotiveerde mensen met een talent voor IT. Met je kennis en expertise zet jij creatieve ideeën om in nieuwe digitale toepassingen. Zo maak jij het verschil in een constant veranderende IT-wereld. Raadpleeg snel onze stageplaatsen en stuur ons jouw CV.

AI: anomalie detectie in vastgestelde patronen

Alle slimme IoT devices leren patronen binnen het huishouden waarin ze bevinden, zo gaat een slimme thermostaat na een tijd leren voorspellen wanneer je thuiskomt om alvast je woonst lekker op te warmen. Maar minstens even interessant is het detecteren van uitzonderingen of anomalieën rond deze vaste patronen. Wat als er toch niemand thuis komt op het gebruikelijk uur en ook niet 4u later, is er iets aan de hand?

Development: Azure Docker in DevOps omgeving

Bijna iedereen kent servers en virual machine. Een processor, wat RAM, een harde schijf, een OS er op en klaar. Maar wat als we al dat achterwege kunnen laten? Dit is wat docker biedt en Azure wil bieden met Azure docker. Hoe verhoudt Azure Docker zich met de gekende Docker voor desktops en hoe eenvoudig is het om hier test en productie omgevingen op te zetten in vergelijking met Azure App Services?

Development: Dynamics CRM en PowerApps

Sinds kort heeft Dynamics CRM een gehele nieuwe interface en uitbreidingen. De Unified interface zou betere usability moeten bieden en de uitgebreide ondersteuning van PowerApps zou meer functionaliteit en mogelijkheden moeten bieden aan de poweruser dan ooit. Aan jou om deze claims te challengen en te zien wat nu de echte limieten zijn! Userfull staat garant voor een stagewerking waarbij je als stagiair binnen je projecten veel vrijheid krijgt om mee te denken.

IoT
Aansturen verschillende devices

Amazon Echo, Google Nest, Philips Hue, Ring doorbell, … alle deze appartaten zijn zogenaamde smart IoT toestellen. Wat echter niet zo slim is, is dat ze allemaal aan te sturen zijn met andere protocollen en API’s. Aan jou om wel slim te zijn en een software laag te ontwikkelen boven deze toestellen die verschillende soorten IoT toestellen kan aansturen. Niets handiger dan met 1 klik als je toestellen naar een gewenste configuratie te brengen!

IoT/System Engineer
tracking systeem in gebouwen

Userfull heeft de vraag ontvangen van een klant om een systeem te implementeren dat het aantal personen in meerdere ruimtes in een gebouw kan bepalen. De resultaten moeten weergegeven worden in een visueel praktisch overzicht/dashboard waarbij niet enkel live-informatie getoond wordt, maar ook de historiek, de trends,… gekoppeld aan events in bijvoorbeeld een kalender. Je hebt in deze stageopdracht de vrijheid om alle technologische pistes te onderzoeken en zo tot een eigen oplossing te komen. 

jobs

Ben jij op zoek naar de job van je dromen?

Userfull is continu op zoek naar gemotiveerde mensen met een talent voor IT. Met je kennis en expertise zet jij creatieve ideeën om in nieuwe digitale toepassingen. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top