Stage lopen bij Userfull

Raadpleeg hieronder onze stageplaatsen en stel je kandidaat.

Recruiting tool

IT is booming business en dat merken we ook aan het aantal sollicitanten dat we ieder jaar zien. Dit managen voor onze interne recruiters is niet altijd even evident. Om het sollicitatieproces te vergemakkelijken zouden we graag een gepersonaliseerde Recruitment applicatie maken. Een applicatie waarin we de binnenkomende en lopende sollicitaties, interviews en afspraken kunnen traceren als ook er een geautomatiseerd overzicht van kunnen krijgen.

Remote screen casting

Dashboarding is super hot tegenwoordig, maar de dashboard tonen aan je medewerkers en bezoekers is minstens even belangrijk maar niet altijd evident. Aan jou om een oplossing uit te bouwen en ontwikkelingen die dit op een eenvoudige manier mogelijk maakt om dashboard gemakkelijk op eender welke tv binnen het netwerk te kunnen tonen.                                                               

Teams deurbel

Om het gebruikersgemak en de security te verbeteren zouden we voor ons kantoor graag overstappe op een slimme deurbel. Maar in plaats van weer een device met eigen software er bij zouden we op deze deurbel een Teams client of bot willen draaien zodat er bij het aanbellen een Teams call gestart wordt. De bel kan dus bestaan uit bv. o.a. een Raspberry Pi met een camera.                                                                                                                                                                   

Marktonderzoek en automatische detectie op basis van niet standaardcriteria

We merkte op dat we ons onderscheiden van de rest waarin we op zoek zijn naar bedrijven die willen groeien met behulp van IT. Toch zijn er nog een aantal factoren onduidelijk waar jij mee aan de slag zal gaan: Hoe groot is de markt waarin bedrijven willen groeien en dat met behulp van IT? Wat zijn de grootste noden om te groeien? Wie zijn die klanten dan?

Een nieuwe productlancering

Een deurbel met Microsoft Teams integraties zoals een chatsysteem, cameradetectie, vanop afstand kunnen bedienen enzovoort. Het lijkt misschien ver weg maar bij Userfull experimenteren we graag met de technologie van morgen. Aan jou om eens na te denken over de lancering van zo’n innovatieve deurbel: Zou hier een markt voor zijn? Hoe groot zou die markt dan zijn? Hoe zou jij dit product dan naar de buitenwereld communiceren?                                                                                                   

Whiteboard 2

Heb je zelf een stagevoorstel in gedachten?

Bij Userfull staan we altijd open voor creatieve ideeën en uitdagende projecten. Deel je uitdaging met ons en wie weet ga je er binnenkort zelf mee aan de slag. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven