Artikels

Eenvoudig (online) vergaderen met Microsoft Teams Rooms

We hebben al meermaals gesproken over de vele voordelen van de vergaderzalen tool van Microsoft Teams. Tijdens de UF Academy ” Eenvoudig (online) vergaderen met Microsoft Teams Rooms” spraken we over hoe we deze tool nog beter kunnen benutten en hoe we happy, wireless en confident onze meetings houden in een vergaderzaal met volgende best practices:

👉 Wist je dat je een meeting room heel gemakkelijk kan toevoegen aan je Microsoft Teams meeting invite? Op die manier verschijnt de meeting op het scherm in de vergaderzaal en join je de meeting.

👉 Wist je dat je ook zonder een meeting op te zetten een meeting room kan toevoegen tijdens je meeting? Op die manier kan je snel iets casten op het scherm. Pas op, gebruik eerder “Meet now” in plaats van casting vanwege de stabielere verbinding.

👉 Wist je dat ook externe personen gebruik kunnen maken van Microsoft Teams Rooms? Nodig hen mee uit voor de meeting of forward de meeting naar de meeting room.

👉 Wist je dat de Microsoft Teams Rooms Pro licentie meer mogelijkheden biedt dan de Microsoft Teams Rooms Basic? Denk hierbij aan het gebruiken van meerdere schermen en meerdere Microsoft Teams Rooms tegelijkertijd. Voor educatie is dit bijvoorbeeld interessant.

Kortom, het was nog nooit zo gemakkelijk om collega’s vanop afstand en collega’s vanop kantoor met elkaar te verbinden zonder HDMI-kabels of diverse hardware tools nodig te hebben.

Vragen over deze Microsoft Teams Rooms oplossing? Of ben je op zoek naar een Microsoft Teams training?


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

, , , ,
Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven