Artikels

Teams – dé tool om vlot samen te werken

WAAR KOMT TEAMS VANDAAN?

Skype for Business is jarenlang de tool geweest voor externe en interne chat-en videocommunicatie, maar op 31 juli 2021 zal elke organisatie de overstap naar Teams moeten gemaakt hebben.
Microsoft kiest voor deze overgang naar Teams om te tegemoet te komen aan de verwachtingen van de hedendaagse organisatie. Samenwerken wordt steeds belangrijker en daar biedt Teams dan ook een mooie totaaloplossing voor.

WAAROM TEAMS GEBRUIKEN?

Teams neemt onder andere de volledige functionaliteit van Skype over. Heel wat klanten maakten de overstap al en konden zeer intuïtief aan de slag gaan met hun videocommunicatie, net zoals bij Skype for Business. Het is ook mogelijk voor derden om deel te nemen aan jouw videogesprekken als zij geen gebruik maken van Teams dankzij mobiel inbellen. Wil je de volledige telefonie naar de cloud verplaatsen? Dat kan ook!

Naast videogesprekken kan je met Teams ook heel gemakkelijk samenwerken met collega’s vanop verschillende locaties, want de applicatie brengt de chat- en belfunctie samen met applicatie-integraties (bijvoorbeeld met SharePoint) en online documentopslag zodat alle leden op elk moment toegang hebben tot de nodige bestanden.

Projecten of teams toevoegen met betrokken collega’s, binnen elke specifieke groep met deze collega’s over het onderwerp chatten, documenten toevoegen die relevant zijn voor het project en hier gelijktijdig aan werken, … Alle informatie is steeds up-to-date en gebundeld in één tool voor jouw gemak!

Microsoft voegt regelmatig nieuwe functionaliteiten en optimalisaties toe volgens de veranderende noden van haar gebruikers.

Dienen jullie de overstap nog volledig te maken of breiden jullie de werking van Teams graag uit?

Geef ons dan een belletje op het nummer +32 2 282 08 08 of vul dit formulier in en wij contacteren jou.


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

,
Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven