Artikels

IT beveiligingsbeleid? Wij zetten je op weg met een gratis security awareness box!

Steeds meer is het internet ons nieuwe bedrijfsnetwerk: medewerkers werken met verschillende apparaten vanaf verschillende locaties en tevens applicaties en data zijn vandaag niet langer gebonden aan de fysieke locatie van het kantoor dankzij de cloud. We moeten dan ook een nieuwe blik werpen op de traditionele security-aanpak om ons te beschermen tegen hedendaagse bedreigingen. Door eventuele zwakheden te detecteren, kan de impact en schade van dergelijke inbraken beperkt worden en zo kan veel geld en tijd bespaard worden. En dat is één van de asptecen waarop wij bedrijven alvast een beetje willen ontzorgen via de ‘security awareness box’.

“Wat wij merken in onze samenwerking met organisaties is dat de medewerkers één van de meest cruciale schakels in informatiebeveiliging zijn. Daarom is het belangrijk om hen bewust te maken van het gewenste gebruikersgedrag”, aldus Robin Talboom, onze CEO. “De toegevoegde waarde van technologie is recht evenredig met de adoptie ervan. Als IT-integrator zien wij het dan ook als onze verantwoordelijkheid om management teams hierbij te helpen. Daartoe hebben we een box met allerhande ondersteunend communicatiemateriaal (affiches, kaartjes voor in de vergaderruimtes, webcamcovers, etc.) samengesteld om het thema op een toegankelijke manier onder de aandacht te brengen”, licht hij toe.

Zou de security awareness bij jullie op een hoger pitje mogen? Stuur dan een mailtje naar info@userfull.be en licht kort even toe waarom jullie een gratis box zouden kunnen gebruiken!


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

,
Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven