Artikels

Userfull wordt “vriend van AB’

Userfull mag zich sinds kort trots “vriend van AB” noemen. Deze samenwerking past volledig in het plaatje van de partnerships die Userfull aangaat waarin lange termijn en wederzijds respect steeds opnieuw centraal staan. Userfull gelooft in de missie van AB en wil op haar manier de doelstelling van AB steunen en de goede boodschap mee uitdragen.

Userfull werkt al jarenlang samen met Ancienne Belgique als IT-partner. Daarin wordt gezorgd dat zowel ticketing, mailings, de website en CRM allemaal met elkaar verweven zijn. 

Wat houdt deze nieuwe samenwerking nu in? 

Als jarenlange partner probeert Userfull op een originele manier de boodschap van AB mee uit te dragen door mensen uit te nodigen, te netwerken of gewoon te laten genieten van al het moois dat AB te bieden heeft. Dit is bijvoorbeeld toegang tot een concert, het AB Resto, een historische wandeling doorheen de wijk rond Ancienne Belgique of de mogelijkheid om kleine events te organiseren. Ook grotere events behoren tot de mogelijkheden. Zo hoopt Userfull de visie van AB te ondersteunen en op haar manier mee uit te dragen. 


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven