Artikels

Vermijd onvoorziene uitgaven, ga voor IT-leasing

Wist je dat je als bedrijf IT kan leasen in plaats van te kopen?

Deins niet meer terug voor onverwachte investeringen. IT-leasing stelt je in staat een optimaal kostenbeheer te hanteren binnen jouw organisatie. Zo kan jij je financiële middelen aanspreken voor de core business van je bedrijf en hoef je je reserves niet meer in te zetten voor onaangekondigde IT-investeringen.

IT-leasing, de voordelen

1. ONVOORZIENE IT-UITGAVEN? DAT IS VERLEDEN TIJD!
Dankzij IT-leasing hoef je niet meer alles vooraf te betalen. Je laat ruimte voor het budget van je organisatie voor andere investeringen die rechtstreeks te maken hebben met je bedrijfsactiviteit.

IT-leasing zorgt dus voor een stabiele kostenstructuur. Transparantie en voorspelbaarheid staan centraal in dit verhaal. Je vaste kosten blijven maandelijks dezelfde en als firma ben je bestand tegen onvoorziene IT-uitgaven. Wees gerust als het aankomt op je IT-beleid en vergeet je financiële zorgen dankzij IT-leasing.

2. JE IT-INFRASTRUCTUUR ALTIJD UP-TO-DATE
Wanneer je gaat voor IT-leasing, zorg je ervoor dat de IT-infrastructuur binnen je bedrijf altijd goed zit. Vergelijk het met het leasen van wagens, want ook jouw laptop wordt na 4 jaar vervangen door een nieuw model.

Ook op het vlak van software zien we dat het tijdig updaten soms een lastige kwestie kan zijn. Het gevaar is dat deze updates soms belangrijke beveiligingsupdates bevatten. Dankzij proactief IT-beheer kan je dit vermijden en slaap je op beide oren als het gaat over de bescherming van je data.

3. SPENDEER JE TIJD AAN JE CORE BUSINESS
Verlies geen tijd meer aan het oplossen van IT-problemen. Je kan ook op ons rekenen als het gaat om dienstverlening. Leasing laat het immers toe – naast hardware en software – ook dienstverlening op te nemen in dit financieel contract.

Proactive monitoring stelt ons in staat mogelijke problemen te identificeren en aan te pakken alvorens ze zich daadwerkelijk voordoen. Alerts komen bij ons terecht en nog voor dit issue gekend is bij onze partners, hebben wij al gezorgd voor de oplossing. Handig toch?

IT proactief onder handen genomen

Heel wat bedrijven gaan pas langs bij hun IT-partner wanneer een IT-probleem zich voordoet. De huidige technologieën laten het toe alles op afstand te monitoren. Dankzij dit beheer zorgen we er bij Userfull voor dat onze klanten geen storingen meer ervaren. Zo kunnen onze partners de kosten van hun downtime beperken of zelfs elimineren en zich concentreren op hun core business.

Ga jij ook voor IT zonder zorgen dankzij IT-leasing van Userfull?

Laten we de handen in elkaar slaan


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

,
Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven