Artikels

Experimenteren met nieuwe technologieën en het begrijpen ervan, dat is de uitdaging

“Humane wetenschappen was niet mijn ding maar experimenteren met nieuwe technologieën en het begrijpen ervan, dat is de uitdaging” vertelt Arno en het tovert meteen een glimlach op zijn gezicht.

De keuze voor de bachelor toegepaste informatica was dan ook snel gemaakt. Zo ontdekte hij zijn passie voor systeem- en netwerkbeheer en kwam hij daardoor in zijn laatste jaar bij Userfull terecht voor een stage. “Het werd al snel duidelijk dat Userfull een hip bedrijf is met een leuke sfeer onder de collega’s. Iedereen is heel open en je wordt meteen uitgenodigd voor allerlei spontane afterwork activiteiten. Ook de vettige vrijdag mee in ere houden, neem ik er met plezier bij.”

Systeem- en netwerkbeheer bij Userfull? Dat is contact met onze klanten, afwisseling en actie

“De afwisseling tussen projecten en managed services als systeem- en netwerkbeheerder maakt het heel uitdagend en uniek. Bij projecten ga je meer in dialoog met onze projectmanagers en lever je via onze eigen projectmethodologie unieke projecten op.”

“Bij managed services sta je dan weer heel dicht bij de klant, zeker als we fysiek aanwezig zijn bij hen op kantoor. We worden mee opgenomen in het team en leren van heel dichtbij hun manier van werken en bedrijfscultuur kennen. Op die manier kunnen wij onze klanten maximaal helpen en de beste kwaliteit leveren.”

Op avontuur en lekker eten in zijn vrije tijd

In zijn vrije tijd kan je Arno terugvinden bij zijn vrienden met een lekker stukje sushi. Op een late avond kan dat wel eens dürüm worden. Ook reisde hij onlangs naar de Westkust van Amerika, wat de avonturier in hem losmaakte. Een reis maken naar landen als Australië, Mexico, Brazilië, China enzovoort, daar droomt Arno nu alvast van.

Tot slot voelden wij ook tijdens het hele gesprek de grote passie van Arno voor zijn job. Dat toverde dan ook meteen een glimlach op ons gezicht.


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven