Artikels

“Blij zijn is zoveel leuker”

Onze bezige en altijd vrolijke Lisa is afgestudeerd als marketeer en heeft 2 jaar ervaring opgedaan als content marketeer. Bij Userfull is ze gestart als Project Manager en heeft ze de smaak volledig te pakken gekregen. “Het is nieuw voor mij waardoor er soms hindernissen te overwinnen zijn. Dit maakt het heel uitdagend en leerrijk. Userfull geeft me de ruimte om te groeien en mijn collega’s staan altijd voor me klaar. ”

Zo heeft Lisa intussen leren omgaan met projectprocessen, change management, timemanagement, budgetten enz.  Het groeiplan dat Userfull haar geeft wil ze gebruiken om verder te groeien in change- en projectmanagement.

“De vele spontane afterwork-activiteiten geven mij nog meer energie!”

Lisa heeft haar plaats bij Userfull gevonden en staat altijd open voor spontane afterwork-activiteiten. Ze is een vaste waarde bij activiteiten zoals padel, LAN-party, bowling, karting en BBQ. Dit geeft haar nog meer energie om samen met onze klanten naar de beste oplossingen te zoeken.

Als echte dierenvriend vindt ze het super wanneer collega’s hun hond mee naar kantoor nemen. Dit maakt Userfull nog dat extra tikkeltje specialer.

Tot slot is Lisa een echte talenknobbel en in haar vrije tijd een sportfanaat. Ze spreekt vlot Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Tijdens haar vrije tijd kan je haar terugvinden aan de klimmuur, in een zwembad, op rolschaatsen, in loopschoenen of op de mat tijdens de zelfverdedigingskunst Jiujitsu.


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven