Artikels

Kwaliteitsmanagementsysteem optimaliseren met een API-integratie

Dagelijks volgen wij de vragen en groeimogelijkheden van onze klanten op via een kwaliteitsmanagementsysteem of Quality Management System. Op die manier helpen wij proactief de bestaande IT-omgeving van onze klanten te onderhouden en te verbeteren.

In een steeds veranderende digitale wereld, hielp stagiair Jaouad ons dit QMS-systeem optimaliseren met een API-integratie. Hij maakte een proof of concept om een grote hoeveelheid informatie nog beter te managen en kwaliteit te blijven garanderen.

API als integratie

Een API of Application Programming Interface is een functie dat ervoor zorgt dat andere softwaretoepassingen met elkaar kunnen communiceren en interageren. In dit verhaal heeft Jaouad zo’n API gecreëerd om informatie uit verschillende systemen samen te brengen en nog betere real time beslissingen te maken.

Het daarbij gecreëerde databank met dashboard en queue zorgt ervoor dat we alle vragen steeds overzichtelijk kunnen opvolgen en oplossen.

Werking API-integratie in ons QMS-systeem

Stage-ervaring

“Als stagiair bij Userfull blik ik terug op een waardevolle stageperiode. Ik heb de kans gehad om de afgelopen maanden samen te werken met een team professionals die me begeleiden. De theoretische kennis van de schoolbanken wordt omgezet tot waardevolle vaardigheden in de praktijk. Het was de ultieme kans om mezelf te ontwikkelen en mijn IT-kennis te versterken. Als student is Userfull de juiste plek om hierin te kunnen groeien. Met een bagage aan leerervaringen, teamwork en praktijkkennis, word je helemaal klaargestoomd om je IT-vaardigheden op het werkveld te laten zien.”

Bedankt Jaouad voor dit geweldige project en wensen je nog heel veel succes!

Ook benieuwd naar een stage bij Userfull? Neem een kijkje tussen onze stages en ga de uitdaging tegemoet!


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

, , , , ,
Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven