IT-projectmanagement

Een IT-project brengt nogal wat veranderingen met zich mee voor de processen en werkwijzen binnen een onderneming. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over de gewenste resultaten en hoe je die op een effectieve manier behaalt. Userfull gaat voor betrokkenheid en een optimaal resultaat! Zo wijzen wij een projectmanager toe die doorheen het hele proces van het projectmanagement het vaste aanspreekpunt is voor jouw organisatie.

Van A tot Z een betrokken aanpak

Aan het begin van het project kijken we naar de beschikbare IT systemen en inventariseren wat er nodig is om jouw onderneming naar the next IT level te tillen. We luisteren daarbij aandachtig naar alle betrokken personen en zoeken naar de best mogelijke oplossing voor zowel jou als je medewerkers.

Daarna stellen we een plan op en kijken samen of dit voldoet aan de bedrijfsvisie en -strategie. Van zodra iedereen tevreden is gaan we van start. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle stappen op een heldere en persoonlijke manier worden gecommuniceerd.

Eindgebruikers zijn key

Het implementeren van een IT-project is een serieuze uitdaging. Het is dan ook belangrijk om de eindgebruikers mee te nemen in het hele verhaal. Zij zijn immers degenen die er dagdagelijks mee werken. Ons team luistert naar hen en staat klaar om jouw medewerkers te helpen met het omarmen van hun (nieuwe) digitale werkomgeving zodat ze vol motivatie aan de slag kunnen gaan. Zowel voor, tijdens als na het project. Zo maken we een succes van ieder IT-project!

IT

Kies voor duidelijk projectmanagement

Wil jij weten wat projectmanagement van Userfull kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag vrijblijvend informatie op maat van jouw specifieke situatie. Nog niet helemaal overtuigd? Ga snel eens kijken naar enkele cases uit de praktijk. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven