Cases

Lees zelf hoe onze klanten onze IT service ervaren

Uiteraard kunnen wij het allemaal mooi verwoorden op onze website, maar hoe zit dat nu eigenlijk in de praktijk? Om je een goed beeld te geven hoe wij onze klanten in hun business vooruithelpen, hebben wij hieronder een aantal cases voor je op een rijtje gezet. We laten je zien wat wij voor hen realiseerden en laten henzelf ook aan het woord. Zo hoor je uit eerste hand waarom zij voor ons als IT partner kozen en wat zij zo bijzonder vinden aan onze samenwerking.

Ben je na het lezen overtuigd en wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

ab case

Userfull al meer dan 25 jaar klankbord bij AB

Ancienne Belgique, in de volksmond ook wel bekend als 'AB', beoogt al sinds de late seventies om een zo divers mogelijk publiek een hartelijke concertbeleving te bezorgen in het centrum van Brussel. Doorheen de jaren hebben zij als toonaangevende cultuurorganisatie reeds wat watertjes doorzwommen en ook de muzieksector op zich kende een hele evolutie.

Belgian Chambers bouwt IT uit tot strategisch voordeel

Na afscheid te nemen van hun vorige IT-partner besloot Belgian Chambers om een nieuwe weg in te slaan met Userfull waarmee ze op lange termijn in zee konden gaan en hun IT-infrastructuur kunnen uitbouwen tot een strategisch voordeel en een partij die een duidelijke meerwaarde aan de business van Belgian Chambers kan toevoegen.

header_belgian
header

ISB migreert naar Proximus Cloud Pro

Voor de technische ondersteuning had het IT-personeel van ISB doorheen de jaren een impressionante IT-infrastructuur uitgebouwd. Een zeer performante omgeving, die niettemin enkele pijnpunten met zich meedroeg. Deze situeerden zich vooral op het niveau van het beheer van de infrastructuur. Het onderhoud van de lokale servers was een fulltime job geworden.

Mens centraal in digitaliseringsslag bij KBM

Kantonnale Bouwmaatschappij van Beringen (KBM) verhuurt en beheert ruim 3500 sociale huurwoningen en is daarmee één van de grootste huiseigenaren in de regio West-Limburg. Hoewel zij als organisatie geen onmiddellijke concurrentie ervaren en geen winstdoelstelling nastreven, is het voor hen wel belangrijk om op alle vlakken mee te evolueren met de behoeftes van hun stakeholders alsook met de veranderende regelgeving die eigen is aan hun sector.

kbm
vrt

Microsoft Dynamics CRM bij Var

Als mediaregie staat Var tussen de mediabureaus en de openbare omroep en beheert het de reclameruimte op VRT–radio en –televisie. Om een overzicht te krijgen van de complexe relaties tussen de verschillende mediabureaus en hun klanten had Var nood aan een gebruiksvriendelijk CRM-systeem.

Transformatie en change als norm bij Parkwind

Vandaag is Parkwind een ontwikkelaar van windmolenparken op zee. Zo voorzien zij in 2019 reeds hun 4’de constructie in de Noordzee. “Onze business is zeer dynamisch: zowel de markt als de technieken evolueren enorm snel. We hebben nog heel wat interessante wendingen voor de boeg op de energiemarkt.

ofshore
voka leuven

Voka Leuven naar 'The New Way Of Working'

Voor het ontwerp van de oplossing en omwille van de expertise in “The New Way Of Working” deed Voka beroep op Userfull. Als jarenlange partner vervulde Userfull de rol van het vertalen van de noden van Voka naar een oplossing. Zo stelt het Voka in staat om hun missie waar te maken. Dankzij de lange samenwerking wist Userfull perfect hoe Voka werkt.

e-book_userfull
E-BOOK

Bescherm je bedrijf tegen cyberaanvallen

Zorg ervoor dat jouw bedrijf niet ten prooi valt aan cybercriminaliteit en breng jouw IT security naar nieuwe hoogtes. Download ons E-Book en ontdek welke verbeteringen jouw organisatie vandaag nog kan ondernemen. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top