Cases

Uiteraard kunnen wij het allemaal mooi verwoorden op onze website, maar hoe zit dat nu eigenlijk in de praktijk? Om je een goed beeld te geven hoe wij onze klanten in hun business vooruithelpen, hebben wij hieronder een aantal cases voor je op een rijtje gezet. We laten je zien wat wij voor hen realiseerden en laten henzelf ook aan het woord. Zo hoor je uit eerste hand waarom zij voor ons als IT-partner kozen en wat zij zo bijzonder vinden aan onze samenwerking.

Ben je na het lezen overtuigd en wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

ab case

Userfull al meer dan 25 jaar klankbord bij AB

Ancienne Belgique, in de volksmond ook wel bekend als 'AB', beoogt al sinds de late seventies om een zo divers mogelijk publiek een hartelijke concertbeleving te bezorgen in het centrum van Brussel. Doorheen de jaren hebben zij als toonaangevende cultuurorganisatie reeds wat watertjes doorzwommen en ook de muzieksector op zich kende een hele evolutie.

Belgian Chambers bouwt IT uit tot strategisch voordeel

Na afscheid te nemen van hun vorige IT-partner besloot Belgian Chambers om een nieuwe weg in te slaan met Userfull waarmee ze op lange termijn in zee konden gaan en hun IT-infrastructuur kunnen uitbouwen tot een strategisch voordeel en een partij die een duidelijke meerwaarde aan de business van Belgian Chambers kan toevoegen.

header_belgian
kbm

Mens centraal in digitaliseringsslag bij KBM

Kantonnale Bouwmaatschappij van Beringen (KBM) verhuurt en beheert ruim 3500 sociale huurwoningen en is daarmee één van de grootste huiseigenaren in de regio West-Limburg. Hoewel zij als organisatie geen onmiddellijke concurrentie ervaren en geen winstdoelstelling nastreven, is het voor hen wel belangrijk om op alle vlakken mee te evolueren met de behoeftes van hun stakeholders alsook met de veranderende regelgeving die eigen is aan hun sector.

Voka Leuven naar 'The New Way Of Working'

Voor het ontwerp van de oplossing en omwille van de expertise in “The New Way Of Working” deed Voka beroep op Userfull. Als jarenlange partner vervulde Userfull de rol van het vertalen van de noden van Voka naar een oplossing. Zo stelt het Voka in staat om hun missie waar te maken. Dankzij de lange samenwerking wist Userfull perfect hoe Voka werkt.

voka leuven
Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top