Artikels

Het Userfull evaluatieplatform als nieuwe applicatie

Na 16 weken zit Shaly haar stage bij Userfull erop. Tijdens haar stage werkte ze zeer gedreven en met een passie voor IT aan een nieuwe applicatie: Het Userfull evaluatieplatform.

Zelfontplooiing en feedbackmomenten

Jezelf verder ontplooien en continu bijleren is één van de kernwaarden binnen Userfull. Hierdoor worden er regelmatig UF Academy workshops of webinars georganiseerd.

Ook worden er per kwartaal feedbackmomenten georganiseerd per team. Deze worden door de teamleider georganiseerd en bijgehouden. Al snel bleek dat de opvolging van de feedback tussen de teamleider, projectmanager en medewerkers van Userfull aan verbetering toe was. De ene persoon gebruikte OneNote, de andere Microsoft Word of Excel. Kortom er was geen vast communicatiekanaal of systeem.

Een unieke kans om hier verandering in te brengen

Shaly zag de opportuniteit en ging hier onmiddellijk mee aan de slag. Ze ontwikkelde een nieuwe applicatie met als doel het proces te vereenvoudigen door alle feedback te centraliseren in één systeem.

Daarnaast bevat het systeem ook allerlei handige tools en mogelijkheden zoals zelf om feedback vragen aan de teamleider, feedback te geven aan collega’s, doelen of opleidingen of certificaten toe te voegen aan je profiel, vragenlijsten in te vullen per kwartaal en voorgaande evaluaties te bekijken.

Op deze manier is het systeem voor iedereen toegankelijk en kan er altijd direct, eenvoudig en gestructureerd gecommuniceerd worden.

De vragenlijst die je om het kwartaal moet invullen

Wat een ervaring …

Shaly beleefde een zeer fijne en leerrijke stage bij Userfull. ‘Het was een fantastische ervaring’ vertelde ze ons. Daarnaast behaalde ze dit jaar haar Professionele Bachelor Toegepaste Informatica aan de AP Hogeschool in Antwerpen en is ze helemaal klaar om aan het volgende hoofdstuk te beginnen.

Ook op zoek naar een uitdagende en leerrijke stage? Neem een kijkje tussen onze stages en ga de uitdaging aan!


Onderstaande categorieën behoren tot dit artikel, wil je er meer over weten? Klik er dan op door.

, , ,
Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven