Jezelf blijven ontwikkelen

Conform de Userfull-waarden zorgen wij dat iedereen de kans krijgt om zich te ontplooien tot het beste van eigen kunnen. We stimuleren iedereen dan ook om zich continu bij te scholen en bij te leren. Met die gedachte hebben we verschillende initiatieven geïntroduceerd onder de noemer “UF Academy”.

UF Academy Logo

“Userfull zet regelmatig hot topics en interessante projecten in de verf tijdens middagpresentaties.”

Regelmatig worden er presentaties georganiseerd die ons de mogelijkheid geven elkaar op de hoogte te brengen van de aanpak van bepaalde projecten of skills. Er komen zowel technische onderwerpen (nieuwste trends in de IT, projecten bij klanten, security …) als soft skills (ergonomie, presentatieskills …) aan bod.

UF Academy kalender

Dinsdag 8 maart 2022 Samenwerkingskader De essentie van samenwerking en samenleven.
Dinsdag 8 februari 2022 Microcomputers Het gebruik van microcomputers in ons dagelijkse leven.
Dinsdag 25 januari 2022 Het SSL-beveiligingscertificaat Een gecontroleerde en veiligere omgeving voor je bezoekers op het web.
Dinsdag 18 januari 2022 Userfull contentplatform Een centrale hub met een oneindige bron aan informatie.
Dinsdag 11 januari 2022 Het naamgevingssysteem op het internet Gevonden worden op het internet start met een eenvoudige en duidelijke domeinnaam.
Woensdag 5 januari 2022 Verbindende communicatie Onlangs won Userfull de HR Explore prijs! Een prijs waarin experte Lieve Van Gool ons binnenkort een eendaagse training zal geven rond helder en efficiënt communiceren.
Donderdag 23 december 2021 Realtime bezettingsgraad van ruimtes beheren Het detecteren van personen in een gebouw a.d.h.v. camera’s en objectdetectie.
Woensdag 8 december 2021 Userfull Experience Crafting Het vertellen en naar buiten brengen van ons verhaal.
Woensdag 17 november 2021 Nieuwe licentiemodellen Een aantal vernieuwde licentiemodellen van Microsoft op een rijtje.
Donderdag 4 november 2021 Digitaliseren van ondernemingen & overheden Minister Jan Jambon wil dat we koploper worden in de digitalisering. Komende 3 jaar zal er dan ook enorm geïnvesteerd worden in digitaliseringsprojecten.
Donderdag 21 oktober 2021 New business development Samen kijken naar de groei van onze organisatie.
Dinsdag 21 september 2021 Cloud data & reporting Kennisdeling rond set-up van Azure databricks voor het (her)structureren van data.
Maandag 23 augustus 2021 Strategische jaarplannen 2022 Transparante budgettering en brainstorm rond vernieuwingen in het IT-landschap van onze klanten.
Dinsdag 19 augustus 2021 Online Kantoor Het ontwikkelen van een centrale “startplaats” om de werkdag op een efficiënte manier te beginnen met alle nodige tools.
Dinsdag 27 juli 2021 Toontjeshuis Een innovatieve en gebruiksvriendelijke applicatie voor mensen met een beperking met een eigen thuis.
Dinsdag 29 juni 2021 Cybersecurity en het hybride werken Een slimme securitystrategie dat jou vanop elk toestel en via elk netwerk veilig kan laten werken.
Maandag 21 juni 2021 Feedback en doelstellingen centraliseren Jouw toekomst, feedback en doelstellingen centraliseren.
Maandag 14 juni 2021 Ergonomie op je (thuis)werkplek (deel 2) Enkele tips en tricks om het (thuis)werken zo ergonomisch en aangenaam mogelijk te maken.
Dinsdag 8 juni 2021 Ergonomie op je (thuis)werkplek (deel 1) Enkele tips en tricks om het (thuis)werken zo ergonomisch en aangenaam mogelijk te maken.
Woensdag 2 juni 2021 De beleving van een bepaalde ruimte in kaart brengen Een systeem dat aan de hand van Bluetooth beacons de locatie en beleving binnen een bepaalde ruimte of gebouw in kaart brengt.
Dinsdag 25 mei 2021 De Userfull projectmethodologie van a tot z Een consistente methode om elk project op een kwalitatieve en succesvolle manier te laten verlopen.
Dinsdag 13 april 2021 Alle informatie in je gehele organisatie in de palm van je hand Onze collega’s van het development team leggen uit hoe Azure API Management werkt en voor welke doeleinden we dit kunnen gebruiken.
Vrijdag 2 april 2021 Nieuwe interne communicatie en documentatiestrategie Een nieuwe manier van werken binnen ons Userfull Team.
Vrijdag 26 maart 2021 Kernwaarden Userfull Met veel plezier en passie licht Robin de kernwaarden van Userfull toe.
Maandag 15 maart 2021 Visie en strategie 2021 - 2022 Onze focus en strategieën voor 2021 - 2022.
Dinsdag 9 maart 2021 Cisco Meraki: The Power of Cloud Managed IT De kracht van Cloud Managed IT.
Maandag 15 februari 2021 Een online kantoor voor je collega’s 100% medewerkersbetrokkenheid bij thuiswerk dankzij een geoptimaliseerde virtuele kantoorbeleving.

Wil je zelf ook eens deelnemen?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je voor meer informatie!

e-book_userfull
E-BOOK

Bescherm je bedrijf tegen cyberaanvallen

Zorg ervoor dat jouw bedrijf niet ten prooi valt aan cybercriminaliteit en breng jouw IT-security naar nieuwe hoogtes. Download ons E-Book en ontdek welke verbeteringen jouw organisatie vandaag nog kan ondernemen. 

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top