Conform de Userfull-waarden zorgen wij dat iedereen de kans krijgt om zich te ontplooien tot het beste van eigen kunnen. We stimuleren iedereen dan ook om zich continu bij te scholen en bij te leren. Met die gedachte hebben we verschillende initiatieven geïntroduceerd onder de noemer “UF Academy”.

UF Academy Logo

“Userfull zet regelmatig hot topics en interessante projecten in de verf tijdens middagpresentaties.”

Regelmatig worden er presentaties georganiseerd die ons de mogelijkheid geven elkaar op de hoogte te brengen van de aanpak van bepaalde projecten of skills. Er komen zowel technische onderwerpen (nieuwste trends in de IT, projecten bij klanten, security …) als soft skills (ergonomie, presentatieskills …) aan bod.

UF Academy kalender

Donderdag 8 juni 2023 ChatGPT integreren in een semi-humanoïde robot Pepper is onze semi-humanoïde robot op kantoor. Tot nu toe kon Pepper enkel geprogrammeerde bewegingen uitvoeren en kleine zinnetjes vertellen. Wat als we nu Pepper met ChatGPT integreren?
Dinsdag 30 mei 2023 Techorama IT-Conference Benieuwd wat onze collega’s te vertellen hebben over hun gevolgde workshops op de jaarlijkse internationale technologieconferentie Techorama in Kinepolis Antwerpen? Een mix van ontwikkelaars, IT Professionals, Data Professionals en SharePoint professionals haalden een heleboel interessante topics aan.
Donderdag 25 mei 2023 Netwerk, beveiliging en toegang verbeteringen Onderzoek en analyse naar nieuwe technologieën en technieken rond het verbeteren van je netwerk, beveiliging en toegang.
Woensdag 17 mei 2023 Het centraliseren van helpdesksystemen in de cloud Verschillende helpdesksystemen centraliseren naar 1 systeem met dashboard om onze klanten nog beter en sneller te helpen.
Woensdag 19 april 2023 Moderne Microsoft 365 beveiligingsoplossingen Benieuwd hoe je je Microsoft 365 omgeving extra kan beveiligen? Tijdens deze sessie nemen we een duik in de modernste Microsoft 365 beveiligingsoplossingen.
Donderdag 6 april 2023 Monitoring tool overzetten naar cloud omgeving Het overzetten van een zelfgeschreven applicatie naar een cloud omgeving waarmee we proactief de systemen van onze klanten monitoren en waarden op afwijkingen checken.
Dinsdag 21 maart 2023 Moderne securityoplossingen in de cloud We nemen tijdens deze sessie een diepe duik in communicatie tussen applicaties, applicaties beschermen en netwerkcontrole.
Woensdag 11 januari 2023 Fileserver in de cloud Waarom kiezen voor een fileserver in the cloud? Wat is het juist en wat zijn de voordelen hiervan?
Dinsdag 6 december 2022 Strategische jaarplannen 2023 Transparante budgettering en brainstorm rond vernieuwingen in het IT-landschap van onze klanten.
Vrijdag 2 december 2022 Tips en tricks configuratie MAC OS X Een praktische sessie met tips en tricks over de configuratie van het besturingssysteem MAC OS X voor Apple Mac-computers.
Donderdag 20 oktober 2022 Wat zijn de bouwstenen van een succesvolle presentatie? Je boodschap duidelijk overbrengen en laten plakken bij je publiek is de kern van deze sessie met de nodige tips en tricks.
Maandag 12 september 2022 Tips en tricks voor indoor boulderen en klimmen Een praktische sessie over het gebruik van onze klimmuur. Hoe gebruik je een klimgordel, hoe zeker je het beste, welke routes zijn er enz.
Dinsdag 6 september 2022 Veranderingen in goede banen leiden Lisa volgde onlangs de opleiding veranderingsmanagement (change management). Dit is een vorm van management die zich focust op het aanpakken van bijvoorbeeld een security verandering in de structuur en/of de werkwijze van een organisatie.
Vrijdag 26 augustus 2022 Sharepoint en Teams: Security, reporting, backup en Governance Migreer, beheer en bescherm je Microsoft 365 gegevens.
Donderdag 23 juni 2022 De ultieme planningstool Beheer en plan overzichtelijk je projecten aan de hand van deze gebruiksvriendelijke tool.
Dinsdag 14 juni 2022 IT-herstelplan De business continuïteit van applicaties en netwerken verzekeren door het opstellen van een disaster recovery plan wanneer er zich natuurrampen, hardware failures of menselijke fouten zich voordoen.
Vrijdag 10 juni 2022 Kwalitatief opvolgen van vragen en groeimogelijkheden Kwalitatief en efficiënt omgaan met aanvragen en verbeteringen.
Vrijdag 3 juni 2022 Updates en commando's uitvoeren op afstand Door de platformen JFrog Connect en Microsoft Intune is het mogelijk om zonder verplaatsing een update of commando uit te voeren.
Woensdag 25 mei 2022 Microservice als IT-architectuur De voor- en nadelen van een IT-architectuurstijl waarbij een applicatie bestaat uit meerdere services die samen een geheel vormen.
Donderdag 19 mei 2022 Aangenaam samenwerken met IT-devices Het kiezen en programmeren van IT-devices op een menselijke en aangename manier. Het aanscherpen van onze soft skills kan ons hierin helpen.
Dinsdag 10 mei 2022 Constructieve feedback geven en krijgen Wat is feedback, wanneer geef je deze het beste en hoe pak je het aan? Kortom, feedback is geen eindpunt maar juist een motivator om verder te kunnen.
Vrijdag 6 mei 2022 Data afwijkingen detecteren via AI Automatisch data abnormaalheden detecteren.
Woensdag 27 april 2022 De Userfull projectmethodologie Een consistente methode om elk project op een kwalitatieve en succesvolle manier te laten verlopen.
Donderdag 14 april 2022 IT-netwerken: leer zelf je plan trekken met basis IT In een soort spelvorm leer je IT-netwerken en zou je bijvoorbeeld na deze sessie zelf je internet kunnen installeren.
Woensdag 23 maart 2022 Alan - je bijkomende gezondsheidsverzekering Met veel plezier kondigen wij een extra gezondheidsverzekering aan voor onze collega's en lichten we deze kort toe.
Dinsdag 8 maart 2022 Samenwerkingskader De essentie van samenwerking en samenleven.
Dinsdag 22 februari 2022 Projectproces Hoe zorgen we ervoor dat we de meest kwalitatieve oplevering kunnen doen, startende van de klantnood tot de nazorg.
Donderdag 10 februari 2022 Microcomputers Het gebruik van microcomputers in ons dagelijkse leven.
Dinsdag 25 januari 2022 Het SSL-beveiligingscertificaat Een gecontroleerde en veiligere omgeving voor je bezoekers op het web.
Dinsdag 18 januari 2022 Userfull contentplatform Een centrale hub met een oneindige bron aan informatie.
Dinsdag 11 januari 2022 Het naamgevingssysteem op het internet Gevonden worden op het internet start met een eenvoudige en duidelijke domeinnaam.
Woensdag 5 januari 2022 Verbindende communicatie Onlangs won Userfull de HR Explore prijs! Een prijs waarin experte Lieve Van Gool ons binnenkort een eendaagse training zal geven rond helder en efficiënt communiceren.
Donderdag 23 december 2021 Realtime bezettingsgraad van ruimtes beheren Het detecteren van personen in een gebouw a.d.h.v. camera’s en objectdetectie.
Woensdag 8 december 2021 Userfull Experience Crafting Het vertellen en naar buiten brengen van ons verhaal.
Woensdag 17 november 2021 Nieuwe licentiemodellen Een aantal vernieuwde licentiemodellen van Microsoft op een rijtje.
Donderdag 4 november 2021 Digitaliseren van ondernemingen & overheden Minister Jan Jambon wil dat we koploper worden in de digitalisering. Komende 3 jaar zal er dan ook enorm geïnvesteerd worden in digitaliseringsprojecten.
Donderdag 21 oktober 2021 New business development Samen kijken naar de groei van onze organisatie.
Dinsdag 21 september 2021 Cloud data & reporting Kennisdeling rond set-up van Azure databricks voor het (her)structureren van data.
Maandag 23 augustus 2021 Strategische jaarplannen 2022 Transparante budgettering en brainstorm rond vernieuwingen in het IT-landschap van onze klanten.
Dinsdag 19 augustus 2021 Online Kantoor Het ontwikkelen van een centrale “startplaats” om de werkdag op een efficiënte manier te beginnen met alle nodige tools.
Dinsdag 27 juli 2021 Toontjeshuis Een innovatieve en gebruiksvriendelijke applicatie voor mensen met een beperking met een eigen thuis.
Dinsdag 29 juni 2021 Cybersecurity en het hybride werken Een slimme securitystrategie dat jou vanop elk toestel en via elk netwerk veilig kan laten werken.
Maandag 21 juni 2021 Feedback en doelstellingen centraliseren Jouw toekomst, feedback en doelstellingen centraliseren.
Maandag 14 juni 2021 Ergonomie op je (thuis)werkplek (deel 2) Enkele tips en tricks om het (thuis)werken zo ergonomisch en aangenaam mogelijk te maken.
Dinsdag 8 juni 2021 Ergonomie op je (thuis)werkplek (deel 1) Enkele tips en tricks om het (thuis)werken zo ergonomisch en aangenaam mogelijk te maken.
Woensdag 2 juni 2021 De beleving van een bepaalde ruimte in kaart brengen Een systeem dat aan de hand van Bluetooth beacons de locatie en beleving binnen een bepaalde ruimte of gebouw in kaart brengt.
Dinsdag 25 mei 2021 De Userfull projectmethodologie Een consistente methode om elk project op een kwalitatieve en succesvolle manier te laten verlopen.
Dinsdag 13 april 2021 Alle informatie in je gehele organisatie in de palm van je hand Onze collega’s van het development team leggen uit hoe Azure API Management werkt en voor welke doeleinden we dit kunnen gebruiken.
Vrijdag 2 april 2021 Nieuwe interne communicatie en documentatiestrategie Een nieuwe manier van werken binnen ons Userfull Team.
Vrijdag 26 maart 2021 Kernwaarden Userfull Met veel plezier en passie licht Robin de kernwaarden van Userfull toe.
Maandag 15 maart 2021 Visie en strategie 2021 - 2022 Onze focus en strategieën voor 2021 - 2022.
Dinsdag 9 maart 2021 Cisco Meraki: The Power of Cloud Managed IT De kracht van Cloud Managed IT.
Maandag 15 februari 2021 Een online kantoor voor je collega’s 100% medewerkersbetrokkenheid bij thuiswerk dankzij een geoptimaliseerde virtuele kantoorbeleving.

Wil je zelf ook eens deelnemen?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je voor meer informatie!

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar boven