Hybride werken

Hybride werken... Tegenwoordig actueler dan ooit voor elk bedrijf. Het flexibele werken is ondertussen al flink ingeburgerd en zal ook in de toekomst niet meer weg te denken zijn. Toch is het omschakelen van een vaste naar een hybride werkplek niet altijd even eenvoudig en vergt het de nodige aanpassingen op vlak van IT. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je medewerkers die thuis werken veilig op het netwerk kunnen werken? Userfull heeft niet alleen de perfecte oplossing voor jouw onderneming, maar gaat zelfs een stap verder.

Flexibiliteit voor je medewerkers, niet alleen thuis

Belangrijk bij het hybride werken is dat je voor jouw medewerkers een werkplek creëert die niet alleen veilig, maar ook performant is. En dit alles zonder in te boeten op gebruiksgemak. Userfull brengt jouw onderneming naar de cloud. Zo kunnen jouw medewerkers niet alleen thuis werken, maar ook op andere locaties, waar en wanneer ze maar willen.

Verder zorgen wij voor shortcuts, proactieve beveiliging en nog veel meer. Zo ben jij vrij van zorgen en klaar voor het nieuwe werken.

Met oog voor het persoonlijke aspect

Dat wij weten waar wij over praten werd bekroond door het winnen van de Modern Work Hero Challenge met ons Online Kantoor. Deze prijs, uitgereikt door Ingram Cloud en Microsoft, is een mooie erkenning voor de wijze waarop Userfull een slimme en moderne hybride werkplek opzet. We denken graag out of the box en houden daarbij ook de teamspirit van jouw medewerkers in het oog. Denk bijvoorbeeld aan het introduceren van een digitale koffiemachine. Kortom, wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde digitale werkplek zodat jouw medewerkers van alle gemakken voorzien zijn. Zo kunnen zij zo optimaal en efficiënt mogelijk hun job doen, ook vanuit hun eigen huis!

workhome_virus_covid_coronavirus_home_icon_141699

Is jouw onderneming écht klaar voor hybride werken?

Wil jij weten hoe onze aanpak ook jouw onderneming vooruit kan helpen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je vrijblijvend informatie en bieden je een gratis workplace assessment aan om na te gaan of jouw organisatie en IT-infrastructuur klaar zijn voor hybride werken.

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top