IT-management

Een onderneming zonder IT-management? Onmogelijk. Van een vlot netwerk, over snelle laptops, tot toegang waar en wanneer je maar wil. Een sterk IT-management is dé ruggengraat van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je een IT-partner hebt die niet alleen reageert op vragen vanuit jouw onderneming, maar die ook proactief met je meedenkt. En dat is precies wat wij doen!

Over IT-infrastructuur, helpdesk support en zoveel meer

Bij IT-management draait het in de eerste plaats om de juiste infrastructuur. Denk aan de juiste laptops, netwerkverbindingen, serverbeheer, etc. Ook een professionele helpdesk is een must! Uiteraard met een persoonlijke aanpak én kennis van zaken. Wij gaan echter nog een stapje verder. Wij denken proactief met je mee en zorgen ervoor dat de IT-omgeving volledig aansluit bij de strategie van jouw onderneming en ontzorgen je eens alles geïnstalleerd is.

We ondersteunen je in het dagelijkse beheer en zorgen ervoor dat alles op en top werkt. En mocht er iets mis gaan, dan staan wij direct voor je klaar.

Userfull verkozen tot #1 door Microsoft en Ingram Cloud

IT is echter meer dan infrastructuur alleen. Zo zijn wij niet voor niets als winnaar uit de bus gekomen bij de Modern Work Hero Challenge. De prijs, uitgereikt door Ingram Cloud en Microsoft, is een bekroning voor de manier waarop Userfull een slimme en moderne (thuis)werkplek opzet. Zo zorgen wij ervoor dat we IT ook integreren op een mensgerichte wijze. Denk daarbij aan cloudoplossingen, shortcuts, een digitale koffiemachine en proactieve beveiliging. Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers van alle gemakken voorzien zijn zodat zij zo optimaal en efficiënt mogelijk hun job kunnen doen, ook vanuit hun eigen huis!

it-management

IT-management makkelijk gemaakt

Ben jij op zoek naar een partner die met je meedenkt op het vlak van IT-management? Of wil je meer weten over de voordelen van hybride werken? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen met jou hoe je je organisatie nog efficiënter kan laten werken. Daarbij hebben we oog voor het welzijn van je werknemers en de werkvereisten voor elke functie.

Wit_logo_userfull_footer

Scherpenhoek 91
2850 Boom
BTW BE 0439.828.286

Tel: 02 282 08 08
E-mail: info@userfull.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor meer nieuws

Scroll naar top